Eduskunta kiinnostaa loppilaisia Syysretki täyttyi nopeasti

Uutiset, perjantaina 21.09.2007

Lopen kokoomus järjestää 13.12. syysretken Helsinkiin. Matka on tarkoitettu kaikille loppilaisille ja ohjelmassa on eduskuntaan tutustuminen kansanedustaja Timo Heinosen johdolla, hallituksen suullisen kyselytunnin seuraaminen, sekä teatterirevyy Lumikki ja älykääpiöt Komediateatteri Arenassa. Retki keräsi hyvän suosion ja kiinnostus ylitti kaikki odotukset.

– Varasimme 50 paikkaa ja bussin matkalle, mutta ne täyttyivät jo ensimmäisenä päivänä ilmoituksen oltua lehdessä. Saimme kuitenkin kymmenisen lippua lisää, joten toivottavasti nyt suurin osa halukkaista mahtuu mukaan. Tarkoituksena on myös järjestää samantyyppinen retki esimerkiksi keväällä, jotta kaikki halukkaat pääsevät, kertoo Timo Heinosen eduskunta-avustaja Tiina Seppälä.

Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja ja kansanedustaja Timo Heinonen yllättyi retken nostamasta kiinnostuksesta ja on pahoillaan siitä, että kaikki eivät välttämättä tällä kertaa mahdu mukaan. Heinonen toivottaakin kaikki tervetulleeksi eduskuntaan jonain toisena ajankohtana, yksin tai ryhmässä.

-Jos kiinnostus jatkuu niin tästä on hyvä tehdä vaikkapa perinne. Jatkossa voimme järjestää retken yhteyteen myös ministeritapaamisia ja muuta ohjelmaa. Otetaan siis ideoita vastaan, totesi Heinonen ja jatkoi: – Pahoittelut kaikille jotka eivät nyt mukaan mahdu. Tiedän, että eduskuntaan vieraakseni on tulossa jo nyt syksynkin aikana useampia eri ryhmiä Lopelta ja toivotaan, että niihin mahtuu mukaan sitten mahdollisimman moni.

– Tottakai olemme valmiita ottamaan myös muita ryhmiä vastaan. Eli yhteyttä vain minuun ja pienryhmien tai seurojen ja yhdistysten syysretket ovat vielä mahdollisia, mutta keväältä löytyy tietenkin paremmin tilaa. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, lisäsi Seppälä.

Kommentit