Bongaa Timo! – Palkintona rallikyyti 9-kertaisen Suomenmestarin Juha Salon Skoda Fabia R5:lla!

Blogi, lauantaina 13.04.2019

Bongaa Heinonen!
Ota kuva missä on jotain kansanedustaja Timo Heinoseen liittyvää. Se voi olla Heinonen itse tai sitten hänen mainoksensa, Pahvi-Timo, Mini-Timo, vaaliauto, jättitaulu tai jotain ihan itse tehtyä ja kehiteltyä. Lumiukko-Heinonen tai villasukat, paita, selfie yms…
Jaa kuva sosiaalisen median kanaviin tunnisteilla #heinonen2019 ja #timoheinonen.
Pääpalkintona arvotaan rallimestari Juha Salon vauhdikas testikyyti Skoda Fabia R5:n kyydissä!

Tämä on aivan varmasti näiden eduskuntavaalien vauhdikkain kampanja ja myös helpoin. Ota joku kuva missä minä näyn tai jotain minun kampanjaani liittyvää. Se voi olla vaaliauto Timox, pahvi-Timo, mini-Timo matkoilla, kuva lehtimainoksesta tai jättitaulusta. Tai miksei se selfiekin minun kanssa käy. Lisää kuvan tai videon yhteyteen tunniste #heinonen2019 ja #timoheinonen ja jaa se Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä. Vaalien jälkeen huhtikuussa arvomme voittajan. Jokainen jaettu kuva on oma arpansa eli mitä enemmän sometat sitä varmemmin voitat!

Pääpalkintona on huikea kokemus rallin SM-sarjan kärkikuskin Juha Salon kanssa Skoda Fabia R5:lla. Juha on kaikkien aikojen menestyin rallin SM-sarjan kuljettaja mm. yhdeksällä Suomenmestaruudellaan ja olen varma, että tätä kokemusta ei kisan voittaja ihan helpolla unohda. Sillä varauksella, että uskaltaa silmät auki pitää.

….

Vaalilauantai ja aikainen herätys. Hyvin nukuttu yö takana ja nyt viimeisen kampanjapäivän pariin. Tänään paljon tapahtumia ja mm. Riihimäen Kokoomuskahvilalla hernesoppatykki aamupäivällä ja Prismalla vielä grillaamme makkaraakin koko päivän. Myös Lopella Atrian Hyvää Suomesta -grilli kuumana ja totta kai pullakahvit molemmilla kahviloilla tarjolla koko lauantai-päivän. Tervetuloa mukaan!

Upea kampanjapäivä! Tänään jakoon melkein 750 makkaraa ja 250 annosta hernekeittoa Riihimäellä. Lopella myös 100 Mikkolan Suoramyynnin munkkia ja pari sataa makkaraa. Ja lisäksi satoja kuppeja kahvia ja pullaa! Niin ja melkein 700 pussia Hyvää Suomesta -kaurahiutaleita. Homma isolla.

Paljon siis hienoja kohtaamisia ja keskusteluja niin Lopella, Riihimäellä kuin Hämeenlinnassakin. Nyt on tehty kampanja jollaista en koskaan ennen ole tehnyt. Ja siihen pystyin vain yhdessä parhaan tiimini ja yli 600 julkisen tukijan kanssa. Kiitos vielä kaikille.

Tänään illalla rakkaan serkkuni puolison ystäväni Maisan synttärit. Ihana päätös huikealle kuukaudelle. Huomenna mennen Loppijärven rantaan ja katselen kun linnut lentävät kohti pohjoista ja valoa. Niin ne muuten tekevät myös eduskunnan katon reliefeissäkin. Näytän kun tulette vierailulle. Kutsu on voimassa ❤️

Kuukauden eduskuntavaalikampanjani päätöspäivän tunnelmia. Kiitos kaikille!

 

 

Kommentit