Benin kanssa kesäkiertueemme jatkui nyt Riihimäellä.

Blogi, sunnuntaina 08.09.2013

Hieno päivä Riihimäen Asematapahtumassa takana. Aamulla auringonpaisteeseen sai herätä ja päivällä se jo lämmölläänkin mukavasti markkina- ja tapahtumaväkeä helli. Riihimäen Kokoomus oli tänään isäntänämme kun Ben Zyskowiczin kanssa Kesäkiertueemme Hämeessä jatkui. Jos eilen Kärkölässä oli paljon väkeä niin hyvin oli tänään Riihimäen Asemankin ympäristössä. Ja hieno lisä tapahtumalle on kaupungin vanhaan kaupunkiin, historialliseen Rautatienpuistoon levittäytynyt vanhan tavaran ja kirpputorien Maantie. Itseasiassa tuota vanhaa kaupunkia ja sen uutta opastekarttaa kun tutkailin yhden kaupunkilaisen kanssa niin miltein yhtaikaa totesimme, että tännehän pitäisi saada kahvila ja ravintolakin johonkin vanhaan puutaloon. Paikasta olisi aikamoiseksi vetonaulaksi Riihimäelle ja mahtuisihan sinne vanhanajan puotejakin Porvoon vanhan kaupungin tapaan. Toivottavasti joskus.

Mutta Kokoomuksen teltalla meni aika kuin siivellä. Tapahtuman hengen mukaan hain Benin aamujunalta sitten tapahtuman järjestävän Riihimäen Yrittäjänaisten teltalle aamukahville yhdessä keskustan Antti Kaikkosen kanssa ja siitä sitten teltalle. Riksulaiset laittoivat jakoon varmaan yli 500 kaasupalloa päivän aikana ja piparia ja mehua valtavasti. No se tiesi, että Benillä ja minulla oli juttukavereita ruuhkaksi asti ja aiheet eiliseltäkin tutut talous, sivistysasiat ja myös Eurooppa-politiikka. Benin piti aluksi olla paikalla vain aamupäivästä, mutta yhtäkkiä huomasimme, että aika oli tuplaantunut ja senkin jälkeen vielä useampi kävi konkaria kyselemässä. Teltalla oli tottakai myös lähes kaikki Riihimäen valtuuston kokoomuslaiset jäsenet ja yhdistysaktiivejamme ja monet keskustelut pyörivät myös Riihimäen ja Riihimäen seutukunnan asioiden parissa. Eli iso kiitos tänään Riihimäen Kokoomukselle ja paikallisille kokoomuslaisille. Oman tiimin kanssa hauska tehdä ja touhuta.

Taisi Asematapahtuma sitten rikkoa jo 30 markkinatapahtuman rajapyykin tämän suven jälkeen. Onhan sitä kierretty ja nähty. Ja monet vielä syksyn mittaan jäljellä.

Huomenna sitten työmatkalle Venäjälle. Aamukoneella lennämme Ivaloon ja sieltä kymmenen tunnin bussimatka Murmanskiin. Katsotaan mitä sieltä saan blogiini välitettyä. Yritetään ainakin kuvia ja hieman tekstiäkin laittaa tulemaan. Edessä nimittäin mielenkiintoinen viidenpäivän matka ensin Pohjois-Venäjälle ja sieltä vielä Norjankin puolelle. Nyt pakkaamaan ja aamusta Vantaan kautta matkaan.

 

Kommentit