Ben Zyskowicz ja Jyri Häkämies vierailivat Lopen Niinistö Cafessa – Ensi torstaina ministeri Iiro Viinanen Lopelle

Uutiset, sunnuntaina 15.01.2012

Lopelle avattu Suomen pienin Niinistö Cafe on kerännyt avauksensa jälkeen hienon suosion. Sauli Niinistön tukijoiden pyörittämä kahvila on ollut avoinna kolme neljä kertaa viikossa ja väkeä on käynyt paljon. Erityisen suosittuja ovat olleet Vierailijapäivät ja avajaisten jälkeen kahvilan ovatkin täyttäneet niin Ben Zyskowicz kuin elinkeinoministeri Jyri Häkämieskin.

Kansanedustaja Ben Zysowicz vieraili Lopen Niinistö Cafessa ennen Jyri Häkämiestä. Zyskowicz oli ahkeroinut Lopen oman kansanedustajan Timo Heinosen kanssa pitkän kampanjapäivän ympäri Hämettä ennen kuin he illansuussa tulivat Lopelle. Maamme pienin Niinistö Cafe nitisi jälleen liitoksista kun loppilaiset ja väkeä kauempaakin tuli tapaamaan Zyskowicziä.

– Erittäin viihtyisä tämä Lopen Niinistö Cafe ja tunnelma on hyvä. Kiitokset teille kaikille talkoolaisille jotka näitä kahviloita pyöritätte, kiitteli Ben Zyskowicz Sonja ja Sirpa Hopearuohoa ja Riitta Nylundia.

Lopen Niinistö Cafe onkin ylittänyt kaikki tavoitteet ja väkeä on ollut joka ilta kun kahvila on ollut avoinna liikkeellä hyvin.

– Tapahtumailtoina on ollut tungosta niin kuin avajaisissa missä kävi lähes puolitoista sataa vierasta ja nyt kun Ben Zyskowicz oli vieraanamme. Tavallisina iltoinakin on ihmisiä ollut tasaisesti kahvilla ja juttusilla, kertoivat kahvilan pyörittäjät.

Häkämiehelle Loppi on tuttu juttu

Viikkoa myöhemmin Lopen Niinistö Cafessa piipahti elinkeinoministeri Jyri Häkämies. Häkämies järjesti samana päivänä Lopella valtakunnallisen myrskytuho- ja sähkökatkotilaisuuden. Vierailu ei ollut Häkämiehelle Lopella ensimmäinen vaan jo aiemmin ministeri on käynyt Lopen kansanedustajan Timo Heinosen kanssa mm- Marsalkka Mannerheimin metsästysmajalla. Nyt tammikuisen iltapäivän aikana Häkämies oli tutustunut ennen kahvihetkeä Lopen kunnanjohtajan Karoliina Viitasen ja Heinosen kanssa myrskytuhoihin Lopella ja sen jälkeen käynyt tuhdin keskustelu- ja palautetilaisuuden ihmisten kanssa kunnantalolla. Kunnantalon valtuustosali olikin tilaisuudessa viimeistä penkkiä myöten täynnä ja lisätuoleja kannettiin saliin muista huoneista.

– Erittäin hyvä ja onnistunut päivä. Ohjelma oli erinomaisesti rakennettu ja kunnantalolla oli valtavasti väkeä. Erityisen tyytyväinen olin siihen, että ihmiset olivat liikkeellä aktiivisesti ja kriittisestikin, mutta asiallisesti. Saimme tästä tilaisuudesta paljon eväitä asian jatkokäsittelyyn, kiitteli Jyri Häkämies Lopen tilaisuutta. Häkämiehen kanssa Lopella on keskustelua seuraamassa ja palautetta ja ideoita vastaanottomassa myös elinkeinoministeriön johtoa.

Jyri Häkämies oli myös tyytyväinen siihen, että tiukan työpäivän jälkeen järjestyi myös hetki käydä Lopen Niinistö Cafessa. Kunnantalon myrsky-keskustelutilaisuus venyi hieman pitkäksi, mutta siitä huolimatta kahvila oli täynnä kun Häkämies kahvikupin ääreen tuli. Keskustelun aikana kahvilaan tuli vielä lisää väkeä.

– Nämä vierailut ovat olleet erittäin onnistuneita ja väki on lähtenyt hyvin liikkeelle, kertoivat kahvilassa puuhanneet Sirpa Hopearuoho ja Riitta Nylund.

Ministeri Jyri Häkämies piti illan päätteeksi poliittisen tilannekatsauksen painottuen pääasiassa presidentivaaleihin. Häkämies kannustikin nyt kaikkia loppilaisia tekemään oman työn hyvin ja katsomaan sitten mihin se riittää.

Iiro Viinanen torstaina Lopella

Lopen Niinistö Cafen Vierailija-illat saavat jatkoa kun torstaina 19.1.2012 Lopelle saapuu ministeri Iiro Viinanen. Viinanen tulee Lopelle illalla kello 18 ja tilaisuuden alussa pitkäaikainen Riihimäen seudun kansanedustaja ja valtiovarainministeri pitää puheen talouden ajankohtaisista asioista, mutta myös presidentivaaleista. Viinasta ennen Niinistö Cafen Vierailija-illoissa ovat käyneet mm. Jyri Häkämies ja Ben Zyskowicz.

– Iiroa olemme toivoneet monta kertaa Lopelle. Nyt saimme aikataulut onnistumaan niin, että saamme odottamamme vieraan kahvilaamme. Uskoisin, että paikalle kannattaa jälleen tulla, iloitsi Riitta Nylund Iiro Viinasen saamisesta Lopelle.

Lopen Niinistö Cafe sijaitsee kirkonkylällä linja-autoaseman talossa entisen kirjakaupan tilassa. Kahvila on avoinna keskiviikkona klo 16-18, huomenna torstaina Iiro Viinasen vieraillessa kahvilassa 16-19 ja sitten perjantaina 20.1. aamupäivällä klo 9-12 ja illansuussa 16-18. Vaaliviikonloppuna kahvila palvelee lauantaina 21.1. klo 10-13. Tervetuloa kahville ja juttusille Suomen pienimpään Niinistö Cafeeseen.

Kommentit