Auringonpaiste muutaman tunnin myöhässä – Lopen Lankalauantain markkinoita kiusasi kolea keli

Uutiset, lauantaina 11.04.2009

Lopen markkinavuosi avautui tänäkin vuonna pääsiäisviikonlopun Lankalauantain markkinoilla. Keskustan järjestämät markkinat keräsivät jälleen hyvin myyjiä ja toriväkeäkin vaikka parhaitten vuosien väenryntäykseltä vältyttiin kun päivän lämpötila jäi muutamaan plusasteeseen. Iltapäivällä aurinkonkin kertoi olemassa olostaan, mutta muutaman tunnin liian myöhään.

– Mukavasti oli väkeä liikkeellä ja puolitoista tuntia meni siivillä. Ei edes kylmä tullut, hymyili kansanedustaja ja Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Timo Heinonen toripäivän jälkeen.

Heinonen kertoi torilla olleen väkeä säähän nähden hyvin liikkeellä ja myös vapaa-ajan- ja kesäloppilaiset olivat jo palanneet kakkoskuntaansa.

– Paljon oli kesätuttujakin joo jo liikkeellä. Monta hyvää keskustelua mm. autoverotuksesta, tieasioista ja taloudesta yleensä sekä Lopen kunnan ajankohtaisista asioista, luetteli Heinonen päivän keskusteluantia.

Matkaakin Timo Heinonen sai viestejä niin ministereille kuin kollegoilleenkin.

– Mm. Klaukkalan ohikulkutiestä kävin erittäin pitkän ja hyvän keskustelun. Lupasin terveisiä viedä siitä mm. Mäkelän Outille. Myös autoverotuksesta terveiset lähtivät matkaan valtiovarainministeri Jyrki Kataiselle.

Heinonen kertoi olevansa erityisen tyytyväinen siihen, että hänet on otettu kansanedustaja Lopella vastaan hienosti jopa yli puoluerajojen. Lankalauantainkin markkinoilla kutsu kävi niin Vasemmistoliiton kuin SDP:nkin teltalle ja myös kuntapolitiikasta käytiin useampikin hyvä keskustelu ylipuoluerajojen.

– Tietenkin haluan olla vahvasti Lopen oma kansanedustaja ja siksi tällainen vastaanotto on lämmittänyt mieltä. On varmasti meidän kaikkien etu, että teemme hyvää ja monipuolista yhteistyötä niin Lopella kuin laajemminkin, pohti Timo Heinonen.

Heinosen kotikunnan Lopen markkinavuosi jatkuu tänäkin vuonna lukuisilla eri markkinoilla. Markkinoita Lopen torilla järjestää keskustan lisäksi kesän aikana myös Lopen Yrittäjät ja Lopen kuntakin. Kesän huippuviikonloppu on jälleen heinäkuun alussa, kun samana viikonloppuna Lopen torilla vietetään Perunankukkapäivää ja Lopen Joentakana Krouvin kyläpäiviä.

Kommentit