Annille onnea uusiin haasteisiin ja Katille tervetuloa eduskuntaan – Lopen Kunnanhallituksen syyskausi käyntiin

Blogi, maanantaina 17.08.2015

Tänään aamusta Helsinkiin ja palavereja ja hieman uuttakin tulevaa. Eduskunnassa avustajani vaihtuu nyt syksyn tullessa ja syyskuussa tiimissämme aloittaa uusi eduskunta-avustaja. Anni Puntila joka on tehnyt nyt viime vuodet töitä eduskunnassa jatkaa opintonsa Helsingin Yliopistossa loppuun ja toivottavasti palaa sen jälkeen sitten remmiin tavalla tai toisella. Anni on ollut aivan erityisen hyvä avustaja ja osaava asiantuntijakin monessa. Nuoresta iästään huolimatta siis mitä taitavin tekijä. Mutta tärkeää myös saada opinnot loppuun ja siksi nyt tuulta purjeisiin ja kohti uusia haasteita.

Avustajanani syyskuun alussa aloittaa hämeenlinnalainen Kati Kokkonen. Kati on opiskellut viime vuodet Tallinnan yliopistossa ja siirtyy nyt sieltä sitten eduskuntaan. Katin kautta saan uudenlaista osaamista ja kokemusta tiimiin ja onhan Kati jo pitkään mukana ollutkin ja erityisen vahvasti 2015 eduskuntavaalien kampanjassa. Tervetuloa Kati siis nyt sisäpiiriin ja eduskunta-avustajakseni. Edessä on työntäyteinen vuosi ja vaikeita ja isojakin päätöksiä joiden parissa joudumme viettämään tunnin, päivän jos toisenkin.

Se täytyy todeta, että minulla on ollut kyllä aivan superhyvä onni näiden avustajien kanssa. Tiina Seppälä tietenkin teki pitkän ja ratkaisevan tärkeän uran rinnallani eduskunnassa koko ensimmäisen kauteni 2007-2011 ja myös viime kaudellakin. Ja sitten Riitta Joutsi-Hänninen ja Petra Valkonen ennen Annia täydensivät avustajaonneani. Laaja-alaista ja monenlaista osaamista ja jokaisen avustajan kanssa olen itsekin oppinut paljon ja kasvanutkin. Nyt siis seuraava vuosi Katin kanssa ja sitten loppukaudeksi avustajani tulee Riihimäeltä.

Eduskunnasta sitten palaverien jälkeen Riihimäelle ja illaksi kunnantalolle. Ensin puheenjohtajisto ja ryhmäkokous ja nyt sitten kunnanhallituksen kokoukseen. Tänään oli lyhyt asialista, mutta mielenkiintoisia asioita niin kuntatalouden parissa kuin tulevaisuuden investointienkin osalta.

 

Kommentit