Ääni kun on, nyt Kansanradion.

Blogi, maanantaina 24.09.2012

Eilen tuossa kuuntelin Radio Puheelta Kansanradiota. Jälleen tuli selväksi, että ei tämä maa ihan helpolla valmiiksi tule. Ja toisaalta jalat pysyvät tukevasti maassa kun tämän kaiken taas kuuli.

Siis on syytä taas jatkaa. Tänään maakuntapäivä eduskunnasta ja aiheina mm. Lopen Vuokratalot Oy:n asiat. Yhtiön suurimman kerrostalon remontti nyt etenee hyvää vauhtia ja saamme vielä jouluksi talollisen hienoja täysin remontoituja asuntoja uuden hissin saavassa talossa.

Mutta ennen sitä kirjoitustöitä ja huomisen välikysymysasian läpikäyntiä ja sen semmoista. Siitä se päivä taas alkuun…

Tänään klo 21.00 TV2:lla Tuhkimotarinoita. Ohjelma kuvattu Kartanoputiikki Punaisentuvan ja minun järjestämästä Muotia ja Kevättä tapahtumasta viime keväältä. Kannattaa katsoa 🙂

Loppi-päivä pakettiin. Konsernineuvottelua, Lopen Kokoomuksen ehdokaspalaveria ja sitten vain niitä töitä mitä tämä kuntapolitiikka kunnanhallituksen päiviin tuo. Voisi sanoa, että tänä päivänä jo noin pari päivää viikossa menee ihan Lopen asioiden hoitamiseen ja sitten sen päälle seutukunnan ja maakunnan asiat hieman lomittain ja osittain päällekäin. Niin se kuntapolitiikkakin vaan aikaa vie.

Hieman kurkkua kiusaa. Ettei vaan nyt tulisi syysflunssaa. En yhtään sellaista tähän rakoon enää kaipaisi. Onneksi kuitenkin vaalikampanjan materiaalit jo valmiit ja nyt vain antaa mennä sen osalta.

Huomenna eduskunnassa jatkamme aamusta. Palaillaan valtakunnan asioihin huomenissa taas enemmälti.

Kommentit