53. pysähdys Rovaniemen Niinistö Cafessa – Vielä loppukiri eikä rallissakaan nostella

Blogi, lauantaina 27.01.2018

Tänään vierailin aamulla Napapiirin Niinistö Cafessa eli täällä Rovaniemellä. Hyvä ystäväni ja ex-kansanedustaja ja tulevakin kansanedustaja Heikki Autto kutsui heidän Niinistö Cafeeseen käymään ja kun Heikki kutsuu niin silloin ei kieltäydytä. Mukava kahvitilaisuus näin vaalien välipäivinä eli ennakkoäänestys jo päättynyt ja huomenna sitten varsinainen vaalipäivä.

Väkeä kahvilla kivasti ja terveisiä ja palautetta niin Soteen kuin talousasioihinkin. Mukavia ihmisiä ja kivoja kohtaamisia. Ja totta kai täällä Rovaniemellä myös paljon tuttuja vuosien varrelta niin motorsportin kuin kokoomustoiminnankin kautta ja molempia tänäänkin Niinistö Cafeeseen minua moikkaamaan poikkesi. Kiitos kaikille!

Sauludo-kahvia on tarjoiltu nyt satoja ja satoja kuppeja ja yhteensä nyt minulla takana 53 erilaista Niinistö -tapahtumaa ja kierrosta minulla ja vielä muutama pyhänä edessä ennen illan Wanhan vaalivalvojaisia. Tämä on ollut kokemus mitä rikkaampana on jälleen mukana jatkaa matkaa eteenpäin. Kampanjointi on aina mukavaa ja vielä kivempaa kun sitä saa tehdä toisille. Tällä kertaa maamme parhaalle ehdokkaalle tasavallan presidentti Sauli Niinistölle. Ja samalla on hyvä myös kiittää teitä kaikkia jotka olette vuosien aikana tehneet vastaavaan talkootyötä minun hyväksi. Yhdessä ja yhteistyöllä.

Nyt siis Rovaniemen kahvit juotu ja tänään seurattu myös Tunturirallia ja hieman autoin myös toista ystävääni Porasen Heikkiä rallin järjestelyissä tai tekemisessä eli kävin hieman selostamassa Mäntyvaaraa ja palkintolavankin lupasin vielä illalla kuulutella. Mukavaa viikonloppuhommaa nyt kun pressanvaalit minut tänne joka tapauksessa toivat. Rallia ja vaaleja. Niistähän tämä poika tykkää.

Rallissa on jälleen nähty upeita suorituksia ja upea määrä kovimpia R5-autoja jälleen kisassa mukana. Itseasiassa koskaan ennen ei näin montaa ärrää ole yhtäaikaa SM-rallissa kisaamassa nähty. Nyt nähtiin ja hyvä syke myös kolmessa muussa SM-luokassa.

Huomenna aamulla lennän vaalipäiväksi etelään. Eli Helsingin kautta Lopelle ja meillä Lopella vielä kaksi popup Niinistö Cafeta sunnuntaina eli nuotiokahvit tarjolla Tarkkalan laavulla Topenolla ja Sajaniemessä juodaan presidenttikahveja Laukkasten Vinttikievarissa. Tervetuloa poikkeamaan!

Kello 17.08 ja nyt vielä yksi erikoiskoe rallissa jäljellä. Sellainen mukava 50km veto lumisella ja jäisellä tiellä yli metristen penkkojen välissä. Eerik Pietarinen on hallinnut tämän vuoden Tunturirallia ja tullee voittamaan jos auto vain loppuun asti kestää ja kestää myös tiellä. Lordinaukiolla saan ottaa sitten rallin voittajat vastaan vielä illalla kello 19.30 eli jos täällä päin olette niin tervetuloa mukaan!

Hienoa talvi- ja pakkaspäivää pidellyt. Talvea parhaimmillaan!

 

Kommentit