4380. blogini – Blogini täyttää tänään 12 vuotta

Blogi, perjantaina 23.02.2018

Tällaiselta kotisivuni ja blogini on näyttänyt vuosien varrella.

Niin se aika kuluu. 23.2.2006 varasin timoheinonen.fi -domainin ja ryhdyin kirjoittamaan blogiani. Tänään tulee täyteen 12 vuotta tuosta ja blogini on päivittynyt jokaikinen päivä näiden vuosien ajan. Yhteensä 4380 blogiavausta ja niissä paljon tapahtumia ja kuvia, muistoja ja hetkiä. Uskallan melkein sanoa, että tämä on yksi maamme pitkäaikaisimpia blogeja ja varmasti säännöllisin. Siitä kiitos kuuluu teille blogini lukijoille. Päivittäin arkena blogia käy lukemassa 400-700 lukijaa ja parhaina päivinä lähes puolitoistatuhatta. Ne ovat minusta kovia lukuja poliittiselle blogille. Kiitos teille kaikille!

Aloitin myös yhtenä ensimmäisenä kansanedustaja myös oman Youtube-kanavan pitämisen ja myös somen eri kanavat aika ahkerassa käytössä. Tärkeä osa työntekoani tänäpäivänä.

Blogini on nostattanut myös kymmeniä uutisia eri medioihin. Ja tätä blogia on tehty ympäri maailman Brasiliasta Nepaliin, Tansaniasta Etiopiaan, Venäjän Murmanskista Turkkiin jne. Ja nyt tämä 12-vuotisjuhlablogi täältä Korean Pyeongchangista.

Ajattelin jatkaa blogiani huomennakin. Tästä on tullut elämäntapa ja myös upea muisto itselleni lähinnä työelämäni, mutta myös osittain arkenikin tapahtumista ja hetkistä.

….

Eilen kävin vielä illalla yhdistetyn viestiä katsomassa ja sitten naisten ampumahiihtoviestin. Mukana ilta hyvässä urheiluseurassa.

Tänään  nyt sitten aamusta jäähallille Emmi Peltosen vapaaohjelma katsomaan ja päivällä Suomen virallinen vastaanotto.

….

Norjan tahti täällä on ollut hurjaa. Naaprimaa oli voittanut eilisen kisapäivän loppuun mennessä jo 35 mitalia, mikä on maan uusi ennätys. Nyt vuonojenmaan urheilijat tavoittelevat Kanadan ja USA:n kaikkien aikojen ennätyksiä talviolympialaisissa. Vuonna 2010 Vancouverissa Yhdysvallat voitti  ennätykselliset 37 mitalia ja Kanada ennätykselliset 14 kultaa. Katsotaan meneekö kumpikin ennätys pian norjalaisille.

Tänään aamupäivä jäähallilla taitoluistelun vapaaohjelman parissa. Jos Emmi jopa ylitti itsensä lyhytohjelmassa niin tänään sitten mentiin hieman alle oman tason. Mutta kelpo suoritus 18-vuotiaalle olympiadebyytissä. Ja jos isä muistetaan vuoden 1995 kisoista niin olen varma, että Emmin nimi jää muistoihimme vielä näitä kisoja paremmin tulevista kisoista. Lahjakas ja kunnianhimoinen upea urheilija.

….

Mukava visiitti vielä kisakylään ja hyvät juttutuokiot urheilijoidemme ja joukkueen johdon kanssa mm. huippu-urheilun tulevaisuudesta.

Kisakylässä tänään tapaamassa urheilijoita ja joukkueemme johtoa.

Oli hieno saada tavata ja hetki jutella laskija Rene Rinnekangaksen kanssa olympiakylässä. Upea nuorimies ja urheilija josta kuulemme vielä tulevaisuudessa isoimmat uutiset!

Ja kisakylässä ampumahiihtäjät Suvi, Laura ja Venla ja pikaluistelija Mika Poutala. Mikaa vielä illalla kannustetaan 1000 metrillä.

Ja tottakai mahtava Emmi Peltonen!

 

Kommentit