Torstaina 14.12.2006 Vaalistartti Hausjärvellä!

Uutiset, keskiviikkona 06.12.2006

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen vaalistarttitilaisuudet saavat jatkoa, kun Hausjärven startti järjestetään torstaina 14.12.2006 kello 19.00 Hausjärven valtuustosalissa. Hyvän suosion saavuttaneiden starttitilaisuuksien sarja alkoi Riihimäeltä ja nyt Hausjärven tilaisuus päättää seutukunnan käsittäneen sarjan.

– Tilaisuus noudattelee samaa kaavaa kuin aiemmatkin. Sopivasti politiikkaa, sopivasti ohjelmaa ja sopivasti tarjottavaa, kertoi kampanja- ja vaalipäällikkö Riku Bitter.

Tavan mukaan tilaisuuksissa on esitelty seutukunnan eduskuntavaalikampanjan keskeisiä sisältöjä ja aikataulua ja puhuttu myös ajankohtaisista asioista. Heinonen alustaa Hausjärvenkin tilaisuudessa lyhyesti teemoista ja tämän hetken kuumimmista asioista ja tämän jälkeen on aikaa varattu myös keskustelulle.

– Mikään politiikan puhemyllytilaisuus ei tarkoituksellakaan ole. Sellainen tilaisuus missä viihdytään ja mistä lähdetään poiskin hyvällä mielellä.

Tilaisuuden ohjelmassa on musiikkia ja tavan mukaan myös yllätyksiä. Tilaisuus on avoin kaikille yli puolue- ja kuntarajojen.

Kommentit