Torstai, 08.03.2007

Blogi, torstaina 08.03.2007

Hyvää Naistenpäivää!

Uusia tukijoita tukiryhmään! Tänään tukiryhmään lisättiin jälleen yksi uusi kuntakin. Nyt mukana myös Nastola ja sieltä ensimmäisenä mukaan opettaja Kertt Hällsten. Hieno juttu. Tervetuloa mukaan!

Tänään vietetään siis Kansainvälistä Naistenpäivää. Lämpimät onnittelut kaikille Naisille! Päivän ohjelmaan tänään kuuluu Naistenpäivän kierros Lounais-Hämeessä. Nyt heti aamusta Humppilan Seuraintalolle kello 9.30. Sieltä sitten Ypäjän torille 10.30 ja kello 12.00 olen paikalla Forssan Kahvila Korvassa. Iltapäivällä palaan sitten Riihimäelle vaalitoimistollemme kello 14-17 ja iltaa tänään vietämme Hausjärven kokoomuslaisten kanssa S-Marketilla kello 17-20. Erittäin tiukka ohjelma siis tänäänkin luvassa, mutta reilu viikko enää vaaleihin aikaa ja nyt kierretään se minkä kello antaa periksi.

Talkoo- ja kampanjaväkeä on nyt liikkeellä myös muuallakin eli kampanja näkyy ja toivottavasti myös herättää ajatuksia.

Myös vaalilehtemme on eilisillasta lähtien ollut esimaisteltavana täällä kotisivuilla. Lehti löytyy pdf-tiedostona tuolta Lehti & jatkot -sivulta ja sivulla on myös nettiversiona lehden juttuja laajempina ja myös sellaisia juttuja joita ei painetusta lehdestä löydy. Lehti tulee jakoon nyt viikonloppuna ja nippujakoon vielä vaaleihin asti. Tarvittaessa toimitan myös postitse vaalilehden jos ette lehteä viikonlopun aikana saa.

Nyt pakko kiirehtiä eteenpäin ettei tule kiire. Matkoihin on syytä varata aikaa reilusti. Keväiset säät voivat yllättää.

Kello 21.10 ja juuri kotiin. Kellon ympäri heilahti tämäkin päivä. Aamulla aloitimme Naistenpäivän kahden Sarin kanssa Lounais-Hämeessä. Ensin Humppila sitten Ypäjä ja sitten Forssan Kahvila Korvaan. Aamupäivä oli aika rauhallinen, mutta kaupoilla hieman väkeäkin liikkeellä. Forssassa Kahvila Korvassa saimme herkullista lohikeittoa ja se piristikin kivasti päivän keskellä.

Forssan tukiryhmäläisistä Ollikkalan Heikki kävi myös moikkaamassa. Entistä loppilaista ja nyt jo lähes 10 vuotta Forssassa asunutta Heikkiä oli kiva nähdä ja kortteja lähti hänen matkassaan myös jakoon.

Forssasta sitten jatkoimme päivää Riihimäelle. Vaalitoimistollamme oltiin tänään Tarkkosen Marjan emännöimänä Kahvila Korva tunnelmissa ja samalla tempaisimme Hämeen Kokoomuksen Ruusu-kampanjalla Riihimäen keskustassa. 400 ruusua jakoon ja lukuisia iloisia hymyjä ja yllättyneitä naisia saimme vastaamme. Onnistunut juttu.

Riihimäeltä vielä kampanjakierros jatkui Hausjärvelle S-Marketille Hausjärven Kokoomuksen järjestämään vaalien päätapahtumaan Toivo Torstaihin. S-Marketilla jaoin vielä viitisenkymmentä ruusua ja ilmapalloja ja kahvi ja piparitkin tekivät hyvin kauppansa. Kiitokset kokoomusväelle ja erityisesti tarjoiluista vastanneille Alastalon Liisalle ja Lepomäen Marjatalle.

Tänäänkin paljon hyviä keskusteluja. Erityisesti nyt mielessä päälimmäisenä Hausjärvellä esille nousseet terveydenhuollon ja vanhustenhoidon ongelmat ja kysymykset. Nämä sellaisia asioita missä pakko nyt tehdä jotain. Muuten ongelmat kaatuvat niskaan. Se on kuitenkin fakta, että yksin kunnat eivät tästä urakasta selviä ja siksi näenkin tärkeäksi että saamme eduskuntaan nyt sellaisia uusia kasvoja jotka tuntevat kuntapuolen haasteet ja ovat valmiita myös niiden korjaamiseksi toimimaan. Tässä yksi tärkeä syy miksi minä nyt mukana.

Nyt vielä vaalichatin pariin tunniksi.

….

Tänään Chatissa hiljaisempi ilta. Tosin nyt tuntia myöhempi ajankohta eli 21-22 ja voi olla että aihe verotus ja talous ei houkutellut väkeä. No mukavaa keskusteltua kuitenkin pienemmälläkin porukalla ja tästä on hyvä jatkaa. Seuraava chat ensin maanantaina kello 20-21 ja silloin aiheena ehkä tänne paremmin sopiva nuoret, koulut ja opiskelu. Nähdään tai chatatään silloin.

Nyt nukkumaan. Huomenna jo kuuden jälkeen aamulla Riihimäen Rautatieasemalle toivottamaan kampanjaväen kanssa hyvää työmatkaa ihmisille ja jakamaan Pausseja töihin kiirehtiville. Kannattaa siis pitää aina välillä pikku paussi. Se auttaa viihtymään töissä 🙂

Kommentit