Torstai, 07.01.2010

Blogi, torstaina 07.01.2010

Uusi päivä näin loppiaisen jälkeen käyntiin. Tänään kalenterissa monenlaista ja vauhtia tullee piisaamaan. Illalla yritän vielä ehtiä myös HPK:n ja Kalpan väliseen SM-liigaotteluun. Mutta sitä ennen paljon tehtävää edessä.

Ensi viikko tuo meille Hämeeseen useammankin ministerivierailun ja ensi perjantaina asuntoministeri Jan Vapaavuoren Riihimäen visiitti nyt työllistänyt. Olemme rakentaneet Jannelle mielenkiintoisen ja osittain ohjelman joka on kohteitteinsa osalta uraakinuurtava. Esittelemme hänelle Riihimäellä maamme ensimmäisen matala/passiivienergiakerrostalon ja uusinta uutta ikkunatekniikkaa ja lasiosaamista. Kohteina siis Kopiopan Jouko Sipilän rakentama kerrostalo ja siellä mm. Fenestran ikkuinnovaatiot ja sitten Lasiliirin erikoislasiosaaminen. Perjantaina 15.1. ohjelmaan sisältyy myös yleisötilaisuus Tuuletustunti Graniitin aukion Feeniksi kahvilassa kello 15-16. Silloin kaikki olette lämpimästi tervetulleita mukaan tapaamaan ministeriä ja paikallisiakin kokoomustekijöitä. Kyseessä samalla Riihimäen kokoomuksen tietynlainen juhlaviikko sillä sitten lauantaina juhlistamme Riihimäellä paikallisen kokoomustoiminnan 90. juhlavuotta ja silloin puhuja puolustusministeri Jyri Häkämies. Sitäkin päivää odotan innolla hyvien ystävien seurassa.

Vierailija-palsta täällä kotisivuillani on saanut mukavasti huomiota ja myös kiinnostusta osakseen. Kiitokset teille kaikille julkisesti sivuilla kommentoinneille ja kaikille palautetta muutenkin laittaneille. Luvassa myös muutama erittäin mielenkiintoinen uusi kirjoittajakin ja aihekin. Palataan niihin myöhemmin, mutta seuraavaksi ensi viikolla kynän varressa sivuillani on Politiikka-Suomi -sanakirjan tekijä Jussi Lähde. Lisäilen uuden kirjoituksen Vierailijaan maanantaina. Nyt siellä siis kommentoitava ja keskustelua ja ajatuksia herättämässä yrittäjä Heidi Ehkholm-Talaksen tuuletus perhevapaista ja vanhemmuudenkustannuksista. Osallistukaa ja kompatkaa tai kampatkaa näitä ajatuksia.

….

Päivä näin jälleen pakettiin. Tänään siis töiden merkeissä aika pitkälti Hämeenlinnassa ja illansuussa vielä lyhyt palaveri myös Hämeen Kokoomuksen piiritoimistolla alkavasta vuodesta. Meillä tulee olemaan merkittävä vuosi myös siinä mielessä, että pitkäaikainen piirimme toiminanjohtaja jää ansaituille eläkepäiville ja piiriimme valitaan uusi toiminnanjohtaja. Itseasiassa tuon valinnan tekee puoluehallitus, mutta piirimme puheenjohtajana olen mukana tuossa valintaprosessissa joka käynnistyy nyt loppuviikosta hakuvaiheella. Hakuilmoitukset lehdissä Hämeen Sanomissa ja Etelä-Suomen Sanomissa nyt tulevana sunnuntaina ja myös Helsingin Sanomissa ja muutamissa muissakin lehdissä paikkamme tullee näkymään ja luonnollisesti myös netissä. Lisäilen ilmoituksen myös tänne eli viestiä mielenkiintoisesta paikasta saa laittaa eteenpäin ja mielelläni kysymyksiinkin vastailen ja myös puoluesihteerimme vastailee.

Mutta päivä tänään siis palavereiden ja neuvottelujen parissa ja huomenna sitten jatkamme talousalueemme johtoryhmän kokouksessa yhteisten asioiden aprissa. Monta isoa asiaa nyt valmisteluvaiheessa ja katsotaan miten niissä löytäisimme tulevaisuuden kannalta kestävän tavan edetä. Yhteistyötä ja ylikunnallisia malleja nyt tarvitsemme ja niissä onnistuminen on minimi elinehto palveluittemme kannalta. Yritetään. Ja olen vakuuttunut, että myös onnistumme.

Kommentit