Timo Heinosen Vaalistartti veti Apollon täyteen Riihimäellä – ”Hyvällä hengellä eteenpäin”

Uutiset, tiistaina 15.02.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalien 2011 ensimmäinen Vaalistartti Riihimäellä keräsi ennätysyleisön. Ravintola Apollo täyttyi ja tunnelma oli hyvä kun Heinonen kertoi päättyvästä eduskuntakaudesta ja linjasi myös tulevaa. Vaalistartissa puhujina kuultiin myös ministeri Iiro Viinasta ja politiikan monitaitajaa Jussi Lähdettä.

– Kyllä väkimäärä yllätti aivan mahtavan positiivisesti. Sali oli täynnä ja tunnelma oli hieno, kiitteli Timo Heinonen.

Vaalistartti alkoi Tanssikoulu Dance Artin esityksillä ja sen jälkeen puheen piti Heinosen eduskuntavaalikampan tukiryhmän puheenjohtaja ja vetäjä Iiro Viinanen.

– En uskaltanut odottaa Timolta näin hyvää ja kovaa ensimmäistä eduskuntakautta. Hän on ylittänyt kaikki odotukseni ja hänen aikaansaadoksensa ja näkyvyytensä asiakysymyksien kautta on ollut erinomaista, kiitteli Iiro Viinanen ja uskoi Heinosen uran jatkuvan politiikassa pitkään.

Viinasen jälkeen mm. Martti Ahtisaaren presidentinvaalikampanjaa vetänyt Jussi Lähde kertoi poliitikan arkipäivän kielestä ja ennusti, että Suomessa vallankumous politiikassa tapahtuu nyt nimenomaan politiikan kielessä. Lähde kannusti puhumaan asioista arjen ja ihmisten kielellä.

– Tulen kyllä heti huomauttamaan Timoa jos hän sortuu poliitikan liturgiaan ja kiekuroihin. Olen seurannut hänen uraan kuusi seitsemän vuotta ja ainakin tähän asti on mennyt hyvin, totesi Jussi Lähde.

Tilaisuudessa puheenvuorot käyttivät myös Hausjärven Kokoomuksen puheenjohtaja Kyösti Arovuori ja loppilainen talousneuvos Tapio Mikkola.

– Oli mukava kuulla heidänkin puheenvuorot ja ennen muuta se miten innolla mukana tässä ollaan niin Hausjärvellä kuin Lopellakin. Olen vakuuttunut, että tästä tulee hyvä, kiitteli Timo Heinonen.

Heinosen 2011 eduskuntavaalien startit jatkuvat tiistaina 15.2 klo 18.00 Hämeenlinnassa Tawastia Bankissa ja maanantaina 21.2. klo 18.00 Lahdessa Roberts Coffeessa.

Kommentit