Timo Heinonen jatkaa Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana

Uutiset, tiistaina 27.11.2012

Lopen Kokoomuksen syyskokous valitsi kansanedustaja Timo Heinosen jatkamaan puheenjohtajanaan myös vuonna 2013. Heinonen on johtanut kokoomusta jo 2000-luvun alusta lähtien ja alkava puheenjohtajavuosi on Heinoselle kolmastoista. Muuten kokoomuksen hallitus uudistui jälleen ja mukaan saatiin myös Kokoomusnuorten edustajana Essi Tuomenoja.

– Minulle tämä yhdistys on kaikista rakkain. Olen täältä saanut itse paljon vastuuta ja työtä ja tämä joukko on minut kasvattanut nykyiseen työhönikin kansanedustajana. Erittäin mielelläni jatkan yhdistyksen puheenjohtajana ensi vuonnakin, kommentoi Timo Heinonen valintaansa.

Heinosen aikana Kokoomus on lisännyt valtuutettujen määrää jokaisissa käymissään vaaleissa ja tämän syksyn vaaleissa puolue nousi jo kisaamaan tasaisesti suurimman puolueen paikasta.

– Kyllä se meidän kasvu ja vaalivoitot ovat lähteneet hyvästä yhteishengestä ja yhdessä tekemisestä. Ja se hyvä henki ja hymy näkyi myös eilisessä syyskokouksessamme. Ja osaltaan toiminnassamme näkyy sekin, että meille tulee koko ajan uusia jäseniä ja uusi toimijoita. Se osaltaan takasi sen, että kuntavaaleihinkin oli lopulta helppo saada erinomainen ehdokasjoukko kasaan, totesi Heinonen.

Lopen Kokoomuksen hallitukseen valittiin varapuheenjohtajana jatkamaan Sirpa Hopearuoho ja sihteerina Tiina Seppälä ja taloudenhoitajana Sanna Kallela. Vanhoina hallituksessa jatkavat Saija Grönholm, Jarno Hatakka ja Karoliina Saari ja uusina Essi Tuomenoja, Anntti Mikkola ja Mika Koski. Uudeksi vaalipäälliköksi valittiin Janne Silvan ja toiminnan tarkastajiksi Riitta Nylund ja Teuvo Zetterman.

Kommentit