Tiistai, 29.08.2006

Blogi, tiistaina 29.08.2006

Tiistaina aamu valkeni aurinkoisena, mutta nyt kun kello yli kahdeksan niin pilvet valtasivat taivaan. Nuo aamun hetket upeita Suomen kesässä. Nyt aamun uutiset ja aamupalaa ja sitten toimistolle töihin.

Aamupäivällä valmistelin ensi viikonlopuna Formula Offroadin World Cupin tv-ohjelman käsikirjoitusta ja kuvaussuunnitlmaan. Nyt paketti valmiina ja hyväksytetty tuottajalla. Ensi lauantaina ja sunnuntaina kuvaamme tämän ohjelman materiaalit Kangasalla. Mielenkiintoinen Islannista alkunsa saanut laji issä hurjilla monstereilla kiivetään vaikeita ja vielä vaikeampia rinteitä ylös ja vielä kovalla vauhdilla. Kannattaa suuntaa katsomaan jos ette vielä ole nähnyt. Lisätietoa löytyy ainakin netistä sivuilta www.formula-offroad.fi. Kurkkaa ihmeessä.

Nyt Helsinkiin viimeistelemään tuo Haasteena MM-ralli. Siirsimmekin tuon työn tälle iltapäivälle, kun sopiva rako tuli. Nyt siis kohti Helsinkia.

Kello 16.35 ja Haasteena MM-ralli -ohjelmamme valmis ja nauhalla. Kiva tuli. Ainakin omasta mielestäni.

Nyt Lopelle ja Lopen kokoomuksen kokoukseen. Tänään puheenjohtajakuvioissamme muutoksia – mistä tiedotetaan myöhemmin – ja samalla käymme läpi seurakuntavaalien ja eduskuntavaalien asioita.

Illalla kokoonuimme kokoomuksen hallituksen ja kunnan ja seurakunnan valtuustoryhmien kanssa yhteiseen kokoukseen. Ensin hallituksessa hoidimme juoksevia asioita. Suurimpana teimme hieman muutoksia organisaatioomme, joihin palaamme pian. Samalla hyväksyimme seurakuntavaalien kampanjan rahoituksen ja kampanjasuunnitelman.

Tämän jälkeen paikalle tulivat sitten valtuustoryhmien edustajia ja kuntalaisia keskustelemaan mm. seurakuntavaaleista ja ehdokastilanteesta. Sitten aiheeksi otimmekin Kaartajärven Vesihuolto -asiat ja keskustelu olikin hyvää ja perusteellista. Hankkeen päällä leijuu kuitenkin suuria kysymysmerkkejä. Hankkeen rahoituksesta on valitettu hallinto-oikeuteen ja näyttää siltä, että valituksia tulee myös jatkossakin. Loppuviikon aikana käymme nyt vielä aiheesta keskusteluja ja mietimme miten tilanteessa on järkevää toimia. Kaartjoki on tällä hetkellä oikeastaan kuiva ja se aiheuttaa mietintää myös. Asiaa selvittää myös ympäristöalan ihmiset eli katsotaan mihin asia kääntyy. Itse olisin uuden hankkeen kannalla ja miettisin tilannetta hieman uudelta kannalta. Katsotaan. Vielä lupasin muutamista asioista olla myös yhteydessä lakimieheen. Nyt tämä on syytä pureskella huolella joka suunnasta.

Nyt nukkumaan…

Kommentit