Tiistai, 14.03.2006

Blogi, keskiviikkona 15.03.2006

Uusi päivä jälleen valmiina käynnistymään. Aamulla jo ennen kahdeksaa nopea puhelin palaveri Enduro tv-studion kalusteista ja nyt hierojalle ja sitten sieltä toimistolle töihin.

….

Nyt siis työt jo takana ja ratsastustuntikin. Oli hauska tunti. Mukana oli Karo, Saija ja minä ja opettajamme Jari Nylund. Saija on siis tuo sama Saija, joka on mukana myös kokoomustoiminnassa. Kiva tehdä siis yhdessä muutakin kuin vain politiikkaa ja itse asiassa tunnenhan minä Saijan yläasteelta asti. Tunnilla aiheena oli erilaiset laukkaharjoitukset ja hevosen kokoaminen. Jälleen siis olin Räpyn selässä ja täytyy sanoa, että ihan kivalta tuntui. Lopputunnista itse asiassa Räppykin taisi hetken matkaa nauttia tekemisistämme. Ja kyllä opettajakin muutaman kerran kehui 🙂

Tunnin jälkeen soitin vielä Yli-Pekan Sadulle Riihimäelle. Juteltiin tulevista koitoksista. Sadun kanssa on aina kiva jutella.

Nyt siis saunaan ja suihkuun ja sitten levolle. Huomenna ohjelmassa siis Ilmalassa Enduro TV:n studion rakentaminen. Vauhtia siis luvassa silloinkin.

Kommentit