Tänään Sä huudat! Kulttuurikummini Cheekin paluu Blockfesteillä!

Blogi, lauantaina 22.08.2015

Tänään on luvassa hieno kesäpäivä. Aamulla hyviä uutisia etsinnöistä ja metsään eksynyt marjastaja löytyi hyvässä kunnossa some-vinkkien kautta. Suuri kiitos siis kaikille. Mutta hyvä päivä tästä tulee säänkin suhteen ja myös tapahtumia on elokuun lauantai täynnä. Lasten riemua ensin Hippokisoissa ja sitten meklariksi Santamäen Kartanoon missä myynnissä kolmen vanhan H.G. Paloheimon kartanon irtaimistoa ja illaksi sitten…

Blockfest ja Cheekin paluu!

Illalla Tampereen Ratinan Stadion pullistee kun Cheek tekee paluun keikoille vuoden tauon jälkeen. Itse olen saanut aikanaan tutustua Jareen Teoston Kulttuurikummi-jutun kautta ja sen jälkeen onkin monenlaista ehtinyt tapahtua. On ollut kunnia ja ilo saada seurata lahjakkaan muusikon huikeaa uraa noususta tänne tähteyteen. Muistan kuinka ensimmäisillä keikoilla ei ruuhkaa ollut ja kuinka siitä lopulta mies täytti Olympiastadionin. Ja tänään sitten paluu ja alkuvuodesta jäähallikiertue.

Palaan Ratinan Blockfestien tunnelmiin huomenna täällä blogissani. Someen varmaan jo jotain maistiaisia saan illallakin. Siis upeaa lauantaita kaikille!

Kommentit