Sunnuntai, 25.06.2006

Blogi, sunnuntaina 25.06.2006

Juhannusviikonloppu mennyt mukavissa tunnelmissa omalla mökillä hyvien ystävien kanssa. Sääkin sitten on suosinut ja on ollut kiva nauttia kesän juhlasta auringonpaisteessa järvellä ja rannalla. Kokon siis siirsimme metsäpalovaroituksen takia lautalle ja olikin upean näköinen kun tuli peilasi peilityynestä Loppijärven pinnasta.

Kummilapset nauttivat myös hienosta ilmasta. Venla ui Sadun kanssa ja hyvinhän se selkäuinti jo sujuikin. Myös Roope mulski vedessä kuten myös Elisa-kummityttökin. Myös isommat vieraat ehtivät vedestä nauttia niin uiden kuin veneillenkin. Ja tottakai saunakin oli kuumamma lähes 24 tuntia vuorokaudessa 🙂

Nyt illalla hieman töitä. Huomenna nimittäin kuvaamme Enduro TV:n studiokuvauksia Helsingissä ja tiistaina edessä tiukka editointipäivä. Tänään siis pakko tehdä alustustyöt valmiiksi.

Tämäkään juhannus ei sitten sujunut Suomessa ilman murheita. Jussi on vaatinut ainakin kahdeksan kuolonuhria sunnuntai iltaan mennessä eikä hukkumisiltakaan sitten ole vältytty. Myös liikennetapaturmissa on kuollut ihmisiä.

Yksi surullisimmista tapauksista sattui Raumanmeren juhannusfestivaaleilla, kun 18-vuotias tyttö kuoli jäätyään paloauton alle juhannusyönä. Aina kuolemantapaukset pysähdyttävät, mutta erityisesti nuorten ja lasten kuolemat saavat hiljentymään. Ihmiset joilla on vielä elämä edessä joutuvat poistumaan liian aikaisin. Ei voi muuta kuin hiljentyä tällaisten tapahtumien edessä – toivottaa voimia läheisille joita tapaus koskettaa vielä aivan toisella tavalla.

Vaikka kuinka valistusta onkin maassamme tehty niin aina kuolemantapauksia sattuu, mutta uskoisin että parempaan suuntaan ollaan menty. Valistustyötä on syytä jatkaa ja siihen voimavaroja myös käyttää.

Nyt siis töihin. Mukavaa juhannuksen loppua teille kaikille. Nautitaan maailman upeimmasta kesästä – Suomen kesästä täysin siemauksin. Se ei muualla ole mahdollista.

Illalla Kimille peukalot ja onnen toivotukset formuloihin. Nyt on voiton aika!

Nyt siis kello jo 23.30 ja työt tehty ja siinä sivussa formulatkin katseltu. Kimi siis tänään kolmas. Aika vaikea kilpailu oli ja pientä epävarmuuttakin oli Kimissä nähtävissä. Toisaalta se on niin, että kun pelit ei oikein toimi niin keskittyminenkin alkaa herpaantua ja nämä varmasti ainakin osaksi siitä johtuvia juttuja. No kolmos tila hyvä ja vauhti nyt ainakin kohdallaan. Ja onneksi laitteetkin kestivät. Toivotaan, että itseluottamus jälleen ensi kisassa sadassa.

Nyt nukkumaan ja aamulla aikaisin Helsinkiin MTV3:n enduro ohjelman studiokuvauksiin.

Kommentit