Maanantai, 15.05.2006

Blogi, maanantaina 15.05.2006

Maanantai. Tänään aamulla siis aikaisin ylös ja Helsinkiin Ilmalaan tekemään Enduron MM-sarjan tv-ohjelmaa keskiviikoksi. Ensin lavasteet pystyyn ja sitten kuvamaan. Vieraana tänään oli Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist. Kuvaukset menivät vauhdilla ja nyt lounaalle Maikkarille. Iltapäivä menee sitten editoinnin ja äänitysten parissa. Tavoitteena ja tehtävänä sitten 40 minuutin erikoisohjelma keskiviikoksi.

Tukiryhmä on kasvanut viikonloppuna hyvin. Kiitokset uusille mukaantulijoille ja tervetuloa. Kiitokset myös aktiiville toimijoille. Erityisesti Raisalle, joka on kerännyt joukkoihin hienosti nuoria.

Aivan uskomatonta tuo talkooväe into. Tukiryhmään on tänäänkin tullut jo kymmenkunta uutta tukijaa. Kovan luokan nimiä yritysmaailmasta, opiskelijoita ja eri-ikäisiä ihmisiä ympäri vaalipiiriä. Hieno ja kiitos teille kaikille. Lupaan olla luottamuksenne arvoinen.

MTV3:n ohjelma valmistui siis ajallaan. 40 minuutin erikoisohjelma on nyt nauhalla ja tulee siis keskiviikkona ulos. Kaikki meni aikataulujen mukaisesti. Kiitos ammattitatoiselle joukolle joka mukana ohjelmaa tekemässä kanssani.

Nyt illalla vielä teen toisen ohjelman käsikirjoituksen. Sen ohjelman editointi on keskiviikkona ja viel perjantaina sitten kolmas ohjelma eli aikamoinen vauhtiviikko tv-puolella tällä kertaa.

Kommentit