Kokoomuksella 180 tapahtumaa vaaliviikonlopun lauantaina Timo Heinonen mukana Finderbyssä ja Puuhamaassa

Uutiset, sunnuntaina 07.06.2009

Kokoomus on järjestänyt EU-vaalien alla jo 600 tapahtumaa ja menneet saivat tänään vielä seuraksi yli 180 uutta tapahtumaan. Koko kokoomuksen ministeriryhmä ja kansanedustajat olivat EU-vaaliehdokkaiden kanssa liikkeellä ja paikallisyhdistykset olivatkin järjestäneet tapahtumia ympärimaan Eurokorvakahviloista Tuuletustunteihin, Kokoomus Kuuntelee -tilaisuuksiin ja Hei, me pelataan ulkopolitiikkaa –tapahtumiin. Kansanedustaja Timo Heinonen käytti vaaliviikonlopun lauantain Lounais-Hämeessä Finderbyssä ja iltapäivän Janakkalan Tervakoskella Puuhamaassa yhdessä Jan Vapaavuoren ja Ukko Metsolan ja paikallisten kokoomuslaisten kanssa.

– No kylmä oli ja välillä jo tämä koleus meinasi menoakin haitata. Mutta Ypäjällä oli hyvin luonnollisesti väkeä liikkeellä ja pääsin tapaamaan paljon tuttuja hevosmaailman ympärillä ja myös Puuhamaa veti todella paljon väkeä avoimilla ovillaan, kertoi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi vaali-innon olevan kohdallaan ja kokoomuksen teltalla väkeä riittäneen. Hän toivookin sen enteilevän huomiselle hyvää lopputulosta.

– Olemme järjestäneet nyt lähes 800 erilaista tapahtumaa EU-vaaleihin liittyen. Ei sellaista ole koskaan ennen Suomessa nähty eikä mikään puolue ole sellaiseen pystynyt. Jäsenistömme on mukana aivan mahtavalla innolla ja myös ihmiset tulevat juttelemaan ja kyselemään vaaleista tavallista enemmän. Se enteilee hyvää, kertoi Timo Heinonen viimeisen päivän, mutta myös koko kampanja-ajan tunnelmista.

Heinonen kertoi itse äänestäneen jo ennakkoon, mutta ratkaisevaksi on nousemassa nimenomaan vaalipäivän äänet.

– Huomenna on tärkeää lähteä uurnille. Itse uskon, että tuorein kansainvälinen gallup pitää kutinsa ja tulemme saamaan uuteenkin parlamenttiin neljä edustajaa. Uskoisin, että kaksi naista ja kaksi miestä menee läpi, mutta jätetään nyt nimet kertomatta, hymyili Heinonen ja kertoi itse suuntaavansa vaali-iltana puolueen virallisiin vaalivalvojaisiin Helsinkiin Kaivohuoneelle.

Kommentit