Kiitos Lopen Kokoomukselle – Juhlapuut saivat tänään paikkansa Pekkalassa

Blogi, torstaina 29.10.2015
1623735_10153734457596670_8918736634216104910_n

Tänään istutin Lopen Kokoomukselta lahjaksi saamani puut Pekkalaan. Keväällä kutsun Lopen kokoomuslaiset sitten katsomaan ja kahville.

12004685_10153734460416670_2743264871423373333_nSain omalta kotiyhdistykseltäni Lopen Kokoomukselta keväällä lahjaksi syntymäpäivänäni minulle parhaiten sopivan lahjan eli puun. Kevät oli kuiva ja muutenkin yleensä huonoa istutusaikaa ja siksi jätinkin puiden istuttamisen tänne syksyyn. Tänään kaivoin Pekkalan mökille montut puille ja puulajimetsäni sai jälleen uuden puun kun Kokoomuksen puuna sinne istutin Pilarihopeakuusen. Mietiskelin siinä kauniissa säässä, että moneskohan puu mahtoi olla ja helpolla pääsin kymmeniin erilaisiin. Mutta Pilarihopeakuusi siis puuttui ja eikös se hyvin sovi 40-vuotispuuksi kun elämän toiselle puolikkaalle kohti harmautta, hopeaa, tai minun kohdalla varmaan valkeaa lähdetään.

Toisena puuna istutin sitten Pilariomenaapuu Presidentin. Se muistuttaa sitten hienoista kampanjoista kun teimme yhdessä Lopen kokoomuslaistenkin kanssa maahamme presidenttiä 2006 ja 2012. Ja hyvän presidentin teimmekin.

Mutta iso kiitos vielä Lopen Kokoomukselle muistamisesta. Kotiyhdistys on ollut se kasvualusta ja koti missä olen saanut kasvaa politiikan ympyröihin. Ja tämän parempaa porukkaa ei olisi voinut koskaan toivoakaan. Olen saanut tämän kautta itselleni rakkaan ammatin, paljon kavereita ja ystäviä ja upeita hetkiä ja vaikka mitä. Osa on jo siirtynyt täältä pois kuten Raimo Laitinen ja Erkki Kesäjärvi jotka aikanaan minua mukaan houkuttelivat ja vetovastuu yhdistyksessämekin on muuttunut ja valtuutetutkin. Itseasiassa olen nyt meidän valtuutetuista pitkäaikaisin ja pian kasaan 20 vuotta valtuutettuna. Iso kiitos siitä näistä vuosista teille kaikille jotka olette mukana olleet luottamushenkilöinä, talkoolaisina, jäseninä ja muina tekijöinä. Teitä muistan kun nämä puut rakkaimmassa paikassani tulevaisuudessa aina näen.

Kutsun teidät ensi keväänä tai alkukesästä kahville Pekkalaan.

Kello 22.05 ja aikamoinen A-Studio takana. Onneksi vain katselijana. Ei ainakaan perussuomalaiset voi syyttää että eivät saisi aikaa Yleltä prime-timessa. Mielenkiintoiset valinnat olivat toki tehneet lähetykseen lähettämistään edustajistaan. Itse olisin eduskuntaryhmän puheenjohtajan Sampo Terhon rinnalle laittanut tällaiseen laajaan keskusteluun parhaana katseluaikana puheenjohtaja Timo Soinin tai puoluesihteerin. Mutta olipahan keskustelu tai pitäisikö sanoa show.

Tänään olen hieman parannellut silmääni missä pieni haavauma. Olipahan ikävän kipeä ja vihlova, mutta onneksi rohdot nopeasti auttavat. Tänään kuitenkin silmä vuotanut ja otettu rauhallisesti. Onneksi kalenteri oli aika tyhjä ja vain yhden tilaisuuden jouduin jättämään väliin. Onneksi sielläkään ei puheenvuoroa tai muuta isompaa roolia ollut sovittuna. Mutta olisi toki ollut mielenkiintoinen juttu.

Huomenna sitten työpäivää ja sen jälkeen hoitokalastuspuuhiin Loppijärvelle ja illalla vielä Riihimäen Yrittäjien juhlaan. Hieno perjantai siis tulossa.

 

Kommentit