Kasvatustieteen kandidaatti ja valtiotieteiden ylioppilas Salla Kuva kansanedustaja Timo Heinosen avustajaksi

Uutiset, keskiviikkona 26.01.2022

Salla Kuva aloittaa 1.2.2022 kansanedustaja Timo Heinosen eduskunta-avustajana. Kuva opiskelee Helsingin yliopistossa valtiotieteitä ja on valmistunut aiemmin kasvatustieteen kandidaatti. Hän on ollut jo pitkään aktiivisesti mukana puolueyhteisön toiminnassa niin Kokoomusnuorissa kuin opiskelijapolitiikassa esimerkiksi toimien Helsingin kokoomusnuorten piirihallituksessa sekä vuonna 2021 Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa vastaten

Salla Kuva

talousjohtokunnan puheenjohtajuudesta.

-Tällä kertaa en varsinaista hakua ehtinyt edes avaamaan. Muutamia yhteydenottoja tuli jo ennen, ja kun Salla Kuva otti yhteyttä, niin oli helppo tehdä ratkaisu. Hän hyppää liikkuvaan junaan ja tässä kuitenkin edessä erittäin vaativa ja tärkeä vuosi eduskunnassa, niin Salla oli helppo napata tähän tehtävään, totesi Timo Heinonen.

Eduskunta-avustajan työhön kuuluu monipuolisesti kansanedustajan avustaminen eri valtiopäivätoimissa, mutta myös erilaisten tapaamisten ja muiden asioiden järjestely.

-On mahtavaa päästä aloittamaan työt valtakunnanpolitiikan parissa ja päästä pureutumaan vielä syvemmin politiikan maailmaan. Odotan myös suurella innolla Hämeeseen ja hämäläisiin tutustumista, toteaa Salla Kuva.

Heinosen avustajana aiemmin toiminut riihimäkeläinen Jessica Sonko jatkaa suunnitellusti opintonsa loppuun Kuopiossa Itä-Suomen yliopistossa.

 

Kommentit