Cafe Heinonen keräsi hyvin väkeä

Uutiset, tiistaina 19.12.2006

Eduskuntavaalien Riihimäen vaalikahvilan Cafe Heinosen ottama varaslähtö joulun alla onnistui hyvin. Hämeenkatu 36:ssa toimiva kahvila oli avoinna jouluviikolla tiistaina koko iltapäivän kello 14-18 ja sinä aikana glögillä kävi hyvin jouluostoksilla olleita kaupunkilaisia. Lämmin glögi ja piparit tekivät hyvin kauppansa.

– Kahvilamme sijainti on niin hyvä, että vaikka emme glögitarjoilua sen kummemmin mainostaneetkaan niin koko iltapäivän väkeä riitti tasaisesti, kertoivat talkoissa mukana olleet Heinosen kampanjatyöntekijät.

Iltapäivä oli nimittäin vasta varaslähtö varsinaiseen toimintaan. Virallisesti ovet avataan tammikuun puolivälissä ja sen jälkeen Cafe Heinonen onkin auki aina maalisvaaleihin asti. Kahvila tulee toimimaan samalla Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan virallisena kampanjatoimistona Riihimäen seutukunnalla.

– Tämä tulee olemaan kampanjamme kiintopiste. Täältä tulee samaan materiaalia ja kampanjatuotteita helposti matkaan ja mikä tärkeintä täällä voi hetken viivähtää kahvin tai teen lomassa ostosten keskellä tai työpäivän jälkeen.

Cafe Heinonen tulee olemaan auki joka arkipäivä ja erityisiä ohjelmallisia ja ehdokkaan tapaamistuokioita järjestetään säännöllisesti. Toimisto tulee toimimaan Riihimäen seudun kampanjaväen talkootyöllä.

– Cafe-toiminta on mukava ja helppo tapa lähteä tekemään kampanjaa. Ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä tukiryhmään ja mukaan vaan, innostivat Heinosen tukijat muitakin mukaan toimimaan.

Kommentit