5600 x KIITOS – Työ Suomen ja Hämeen eteen jatkuu neljännelle kaudelle

Blogi, maanantaina 15.04.2019

Kiitos!

Eilinen ilta oli hieno. Oli upea saada yhteisiin vaalivalvojaisiin paljon väkeä paikalle mukaan ja vielä satoja ja satoja viestejä ja soittoja. Oli upea huomata, kuinka suuri porukka ympärillä on ollut ja on ja miten moni on tehnyt toinen toistaan upeampaa ja erilaista työtä kampanjani ja myös työni tukemiseksi.

Kiitospuheessani ensimmäisenä mainitsin lapseni ja puolisoni. Heidän tuki on ollut kaiken a ja o. Ilman sitä ei tätä olisi tehnyt eikä tehtäisi. Ei ilman, että perhe tukee ja ymmärtää. Kiitos ihanat!

Seuraavaksi kiitin rakkaita Äitiäni ja Isääni, jotka ovat olleet kultaakin arvokkaampia ja tehneet myös vaalityötäkin kaiken muun keskellä. Kiitos.

Sitten muistin Iiroa. Iiro on ollut se tuki ja neuvoja jota ilman en koskaan olisi valtakunnan politiikkaan noussut. Ja saanut monet kerrat neuvoja ja kannustusta matkan varrella. Ajatukset Iiron luona eilen ja tänäänkin ja monesti tämänkin kampanjan aikana. Kiitos.

Perinteen mukaan istutin tänäänkin Pekkalaan vaalien puun. Tätä puuta vaalin hyvin. Haapastensyrjän Käärmekuusi.

Ja sitten kiitin Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtajaa Riku Bitteriä. Riku on vetänyt kaikki neljä kampanjaani ja tehnyt aivan valtavan hyvää työtä. Ja totta kai tuloksekastakin. Uskallan sanoa, että yksi ainakin meidän vaalipiirin jos ei jopa koko maankin kovimpia tuloksia. Eli poikkeuksellista, että vetää neljä isoa vaalikampanjaan 12 vuoden aikana ja kaikista läpimenotulos ja vieläpä se vuoden 2007 kampanja oli minulle ehdokkaana ensimmäinen. Ensikertalaisena siis sisään. Kiitos Riku.

Ja iso kiitos Tintille. Seppälän Tiina on ollut kaikkien kampanjoitteni yksi ideoita ja päävetureista ja myös keskeinen ja tärkeä keskustelukaveri ja haastaja ja tsemppaaja myös läpi näiden 12 vuoden ja jo kauemminkin. Sparraaja ja jarrukin. Kiitos Tiina rakas.

Ja sitten kampanjani rahoituksen leijonan osalta kerännyt Jarmo Laukkanen. Uskomattoman hienoa työtä ja tärkeitä kontakteja. Ja sitten ison, ehkä jopa isoimman, fyysisen työn tehty Järvinen Juha. Hän vastasi siitä, että rahaa kului eli kaikesta kampanjamme ulkoasusta, mainoksista, teippauksista ja ilmoituksista. Kuten muuten 12 vuotta aina ennenkin. Kiitos Jammo ja Juha.

ELISA! Siinä on nimi joka kannattaa painaa mieleen, kun vielä sanon sukunimen eli Hyvärinen. Elisa pyöritti yli kolme viikkoa ympäri viikon yhdeksän tuntia päivässä Riihimäen Pientä Timon Kahvilaa. Elisa teki myös paljon muuta. Oli monet aamut kuuden jälkeen jo nuorten kanssa jakamassa välipalapatukoita rautatieasemilla ja teki paljon muutakin. Elisa muuten myös erittäin taitava kirjoittaja ja toimittajakin jo ja tulee vielä menemään halutessaan pitkälle ja tuntuu, että haluakin on. Elisa on timantti.

Ja iso kiitos myös Siivosen Petelle suurtaulujen organisoinnista ja pystyttämisestä joukkoineen ja aluetiimeineen. Ja Mursulan Jukalle joka näissä vaaleissa oli kampanjan todellinen tekijä ja työmyyrä. Uskomattoman monessa ja monella tavalla tekemässä, savuja sammuttamassa, roihuja sytyttämässä, intoa luomassa ja siellä missä miestä on tarvittu. Kuten myös Ojasen Reima, Heimosen Kaitsu ja Leena ja Hapulahden Jyrki ja moni muu. Kiitollinen.

Todella monessa oli mukana myös ystäväni Kari Kuparinen. Ystävä ja tekijä jonka kanssa on mukavaa niin vakavampienkin asioiden, mutta myös vapaa-ajan juttujen parissa. Kiitos Kari ja tiedät kenelle menee ne muistot ja kiitokset myös tässä samalla. Näiden miltein 12 vuoden aikana hän oli myös aina mukana kun miestä tarvittiin ja toimeen ryhdyttiin.

Ja sitten seutujen tiimit. Mahtavia tekijöitä Forssan seudulla Lotta Saarenmaan ja Manu  Alarton johdolla, Heinolassa Hemi Saaren johdolla, Hämeenlinnan seudulla tuo jo kiitelty Elisa, Lopella Eeva Pyhälammi ja Rosa Laine ja monet muut. Tekijöitä kaikki. Kiitos.

Ja se minun, Timon Nuorten Tiimi. Se on jo legenda ja tunnettu ympäri maan. Uskomattoman kova porukka. Lilli Lindblom ja Rosa Laine siellä vetovastuussa monessa ja uskomattomia tekijöitä Jessica Sonko, Janina Vilenius, Neea Simovaara, Sofia Pihlgren, Susa Lehtinen, Venla Hatakka, Mari Pinomäki, Noona Jussila, Mathilda Salo, Santeri Luukkonen, Arttu Valonen, Nelma Nieminen, Eetu Hyvärinen, Iina Salminen ja monet muut Lopen Kokoomusnuoret, Riihimäen Kokoomusnuoret ja Hämeenlinnan Kokoomusnuoret. Ja paljon myös sellaisia nuoria jotka eivät ole olleet mukana Kokoomusnuorten toiminnassa, ainakaan vielä. Ja Pizzaa ja Politiikkaa -illat jatkuvat tulevaisuudessakin. Tehdään yhdessä. Timon Nuorten Tiimi jatkaa vedossaan!

Kannustan painamaan näiden nuorten nimet mieleen. Tulette monista tai kaikista jotka heistä itse haluavat, kuulemaan vielä monet kerrat ja monessa. Olen myös luvannut ja sitoutunut heitä kaikkia auttamaan jos vaikka joskus vaaleissa mukana ovat. Ja olisihan se upeaa, että tästä tekijä ja osaaja porukasta joskus nousisi sitten uusi kansanedustaja myös eduskuntaankin. Tiimissä olisin mukana.

Ja mahtava Tuija Olli otti taas satoja kuvia kampanjan aikana. Ja monet oli mukana vaalikahviloilla tekemässä vuoroja ja talkoilemassa mainoksia ja montaa muuta. Tuhansia palasia jotka kaikki loksahtivat kohdalleen.

Ja lukuisat kampanjani taloudelliset tukijat, mainospaikkojen ja traktorikärryjen antajat, autojen kylkien lainaajat, munkkien ja pullien tekijät Mikkolan Suoramyynnin Antti Mikkola ja Mervi Korpela, kahvinkeittäjät ja kuhankeittäjät ja kalastajatkin. Ja Rautiaisen Aleksi ja se paras hernerokka ja moni moni muu.

Ja kuulkaa ystävät. Tärkeimpänä te kaikki 5600 äänestäjää. Kiitos, että olin luottamuksenne arvoinen jälleen. Lupaan olla huomennakin.

Vieläkin hieman pääpyörällä. Tehtiin historiaa! Kiitos paljon! Ja myös kiitos Sinulle jonka tästä tänään unohdin. Huomenna sinutkin muistan ja kiitollinen olen.

Tänään päivä mennyt ensin Hämeenlinnassa ja siellä Radio Suomen haastattelussa. Sitten on puhelin soinut ja on menty kovaa. Ja nyt ilta Lopella rakkaan kotikunnan asioiden parissa. Ensin puheenjohtajisto, sitten Kokoomuksen ryhmä ja sitten kunnanhallitukseen.

Huomenna mulla olisi vapaapäivä! Ensimmäinen helmikuun alun jälkeen.

Kommentit