Timo Heinosen tukiryhmässä jo 300. tukijaa

Uutiset, lauantaina 11.11.2006

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen tukiryhmä kasvoi jo 300, kun perjantaina ryhmään liittyi jälleen neljä uutta tukijaa. 300. tukijaksi kirjautui myyntipäällikkö Teppo Pöllänen Lopelta. Tukiryhmän tavoitteena on, että ryhmä kasvaa periaatteella ”ei päivää ilman tukijaa”.

– Tuo tavoite on minusta hyvä. Maaliskuun eduskuntavaaleihin mennessä julkisessa tukiryhmässä olisi tämän tavoitteen mukaan noin 400 tukijaa ja se loisi hyvä tukiverkoston koko vaalipiiriin, totesi Timo Heinonen ja kiitti ryhmän jäseniä aktiivisesta työstä.

Tukiryhmän vetäjinä toimivat opettaja Marja Tarkkonen Riihimäeltä ja sairaanhoitaja Eeva Pyhälammi Lopelta. Aktiivisia jäseniä tukiryhmässä on pitkälle yli 200 ja koko ryhmä tekee arvokasta työtä tukiverkoston laajentamiseksi.

– Tukiryhmämme tulee samaan vielä uusia muotoja ennen joulua. Niihin palaamme myöhemmin. Nyt jatkamme eteenpäin tavoitteena tuo 400 tukijan raja ja toisena tavoitteena, että jokaisesta vaalipiirimme kunnasta mukana olisi tukijoita.

Täydellinen lista Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan tukijoista löytyy virallisilta kotisivuilta osoitteesta www.timoheinonen.fi. Sivuilla voi myös liittyä tukiryhmään ja seurata ehdokkaan päivittäin internetpäiväkirjaa eli blogia ja tutusta ehdokkaaseen muutenkin. Tukiryhmään voi liittyä myös sähköpostilla osoitteeseen tukiryhma@timoheinonen.fi tai tekstiviestillä osoitteeseen 044-3821111 tai soittamalla tukiryhmän vetäjille Eevalle 050-331 5465 tai Marjalle 0400-605 812.

Kommentit