Sunnuntai, 02.10.2011

Blogi, sunnuntaina 02.10.2011

Uusi aamu. Kaunis aurinkoinen syyspäivä tämäkin vaikka ei enää sellaisia ennätyslämpötiloja olekaan kuin mitä perjantaina saimme kokea. Kesä siis palasi yhdeksi päiväksi. Mutta parasta syksyähän tällainenkin aurinkoinen päivä. Antaa hyvät puitteet vaikkapa siihen pyhän parhaaseen eli ulkoiluun ja akkujen lataamiseen.

Upea moottoriurheiluviikonloppukin käynnissä. Lämpimät onnittelut Ranskaan Juha Salmiselle ja Mika Aholalle maailmanmestaruuksista. Juhalle mestaruus jo uran 13. Se nostaa miehen kaikkien aikojen toiseksi menestyneimmäksi moottoripyöräkuljettajaksi espanjalaisen ratamoottoripyöräilijän Angel Nieton kanssa. Edellä siis enää mestaruuksien määrässä ratamoottoripyöräilyn italialaislegenda Giacomo Agostini.

Ja Mika Ahola juhli taasen eilen jo uransa viidettä peräkkäistä mestaruutta. Ja samalla mies muuten nappasi yhdeltä legendalta Giovanni Salalta kaikkien aikojen vanhimman mestarin viitan. Mika ajoi viidennen mestaruutensa 36-vuotiaana ja näyttää vankasti siltä, että tämä ei todellakaan jää myöskään miehen viimeiseksi.

Huikeita kavereita! Onnea Juha ja Mika!

Ja jännitetään tänään vielä rallin MM-sarjan etenemistä Ranskasta. Mikko Hirvonen taistelee tiukasti edelleen maailmanmestaruudesta ja voi olla, että tänään myös Mini palaa rallin MM-sarjan voittajaksi. Auton paluu mestaruussarjaan on onnistunut erinomaisesti ja Dani Sordo vie autoa voittotaistelussa. Katsotaan mikä järjestys maalissa ja mestaruustaistelun tilanne viimeisiin kilpailuihin lähdettäessä.

Hanaa!

Huikean huipennuksen saikin tämä motorsportpäivä. Mikko Hirvonen ajaa jälleen todenteolla MM-kullasta ja nyt se otetaan. Huippujännittävä syksy siis vielä edessä.

Minun päivä tänään lapionvarressa. Rakensin perustukset vanhalle suvun aitalle. 1700-luvulta oleva aitta on tarkoitus siirtää tulevana talvena uuteen paikkaan ja tänän aittavanhus sai tukevat perustukset. Sen jälkeen vielä kolme puuta maahan. Kaksi suklaakirsikkaa ja Victoria-luumu löysivät paikkansa arboretumistani. Istutin siis puun – en siis elänyt tänään turhaan. Vai miten se menikään.

Mutta nyt virtaa mies täynnä ja kohti uutta viikkoa. Tanssii Tähtien kanssa ja rennosti sunnuntai-iltaa.

 

Kommentit