Perjantai, 17.07.2009

Blogi, perjantaina 17.07.2009

Upean show Britney Spears tarjosi täpötäydelle Hartwall Areenalle. Vaikka itse pidänkin enemmän live-keikoista niin täytyy todeta, että mahtavuudessaan tämä Circus ylitti kaikki odotukseni. Täydellistä sirkusta ja temppuja ja akrobatiaa ja muutenkin upea musiikkishow ja hieno myös tunnelma. Kiitokset ennen muuta kuuluu Kalle Keskiselle ja pohjanmaalaisille SpeedPromotionin väelle jotka keikasta toiseen tuovat toinen toistaan mielenkiintoisempia artisteja Suomeen. Keskisen tapaisia rohkeita tekijöitä tarvitsemme ja eilen kun hänet nopeasti tapasinkin niin kertoi, että isokasa vielä julkaisemattomia keikkoja on tulossa loppuvuodeksi ja seuraavan vuoden sisälle. Jäämme siis niitä odottamaan.

Tänään perjantaina ratsastuksesta vapaapäivä ennen huomisia kilpailuja. Oikeastaan muutenkin vapaata ja onkin mukava tiukan viikon jälkeen vain olla ja nauttia. Illansuussa kumitytön veljen nimipäiville ja illalla hieman nikkarointia Pekkalassa.

….

Tänään todellakin vain laitailin akkuja. Ei mitään ihmeellistä vain mukavaa kesäjoutenoloa. Ilta-Sanomat kirjoitti tänään silmäleikkauksista yhden harvoista negatiivisista kokemuksista. Jutun opetus on minusta juuri oikea eli on syytä luottaa vain alansa parhaisiin ammattilaisiin. Omat silmäni leikattiin jo yli kymmenenvuotta sitten silloisessa Silmäkeskus Laserissa. Nykyään firma tunnetaan Helsingin Silmäsairaalana, kun 2008 vuoden lopussa kaksi maamme johtavaa silmäasemaa Silmäkeskus Laser ja Helsingin Yksityinen Silmäsairaala Oy yhdistyivät. Mutta siis silloin silmäni leikkasi Timo Tervo, joka nykyään on Helsingin yliopiston soveltavan silmälääketieteen professori ja myös HUS:n silmäklinikan osastonylilääkäri. Mutta siis miksi halusin tämän kertoa niin hänen osaamisestaan ja ammattitaidostaan ja välittämisestä kertoo minunkin caseni. Kaima huomasi etukäteistutkimuksissa silmissäni muutaman sarveiskalvon rappeuman eli reiän ja alkavan reiän. Ammattilaisena hän kertoi heti löydöstään ja siirsi leikkausta ja halusi ensin hoitaa HUS:ssa tämän kuulemma iän tuoman rappeuman pois. Olin siis silloin hieman yli kaksikymppinen. Silmäni ”vika” korjattiin ja vasta sitten tehtiin taittovirheen korjausleikkaus ja tulos oli 110 prosenttinen. Pääsin lasista eroon ja silmieni näkökyky meni ns. nollaan eli täydelliseksi. Kävin tässä tänä talvena sitten omaehtoisesti Tervoa tapaamassa ja teettämässä haluamani kymmenvuotistarkastuksen. Loistavaa palvelua jälleen ja kaikki tarkistettiin niin leikkaus kuin tehdyt korjauksetkin ja tulos 110 prosenttinen edelleen. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen tekemääni ratkaisuun ja halusin tällä esimerkillä kannustaa kaikkia käyttämään vain alansa parhaita ja vastuullisimpia toimijoita. Heistä paras mahdollinen on juuri Timo Tervo – suosittelen ja kerron mielelläni lisääkin tapauksestani jos mielenkiinto ”silmälaseista eroon” -leikkauksia kohtaan heräsi. Kaiman käsittelyssä on jälkeeni käynyt myös monta hyvää ystävääni ja kokemukset yhtä hyviä. Puhukoot ne ja miehen nykyinen asema ja arvostus alallaan puolestaan.

Kommentit