Keskiviikko, 03.05.2006

Blogi, keskiviikkona 03.05.2006

Keskiviikko jälleen. Tänään siis täysi työpäivä, jonka keskeyttää tunniksi kunnan puheenjohtajiston kokous iltapäivällä, missä annamme toisenasteen koulutusta koskevaan selvitykseen kuntamme vastauksia.

Aamulla sain endurostudiomme uudet mainosprintit ja nyt jo toimistolla. Pyörähdän muutaman asian hoitamassa Riihimäellä ja Hämeenlinnassa ja osaksi työpäivä siis täällä toimiston uumenissa.

Keskiviikon iltaanhan kuuluu sitten tietysti myös tuo viikon mielenrauhaa tuokio eli ratsastustunti.

Nyt töihin…

Työpäivä jälleen takana ja hieman välipalaa kotona. Tänään siis työpäivän välissä kävin kuntamme ns. puheenjohtajiston kokouksessa missä annoimme meidän vastaukset toisenasteen koulutusselvitykseen seutukunnallamme. Piipahdin myös heti aamusta Hämeenlinnassa ja samalla myös Kokoomuksen piiritoimistossa. Siinä sitten omia firman töitä aamusta ja iltapäivästä eli vauhtia riitti. Yhteyksiä matkan varrella useampaankin suuntaan puhelimitse. Jäsenäänetyksen tulosta kävimme läpi ja sen aiheuttamia neuvottelutarpeita.

Oma ehdokkuuteni on siis edelleen avoinna. Jäsenäänetyksessähän pärjäsin loistavasti ja olin kansanedustaja Jari Koskisen jälkeen toinen Kanta-Hämeessä. Edelleen peli kuitenkin siksi avoin, että Riihimäen seutukunnan tilannetta selvitellään. Oma ehdokkuuteni ja tilanteeni on vahva, mutta minusta Riihimäen seutukunnalta ei listalle kannata eikä tule nimetä useampaa ehdokasta kuin yksi ja siksi peli kuitenkin lopulta avoinna. Ensi tiistaina Hämeen Kokoomuksen piirikokous vahvistaa lopullisen ehdokaslistamme ja siihen asti siis kaikki edelleen mahdollista. Toivon kaikilta tukijoiltani malttia. Katsotaan miten meidän käy. Jos ehdokkuuteni vahvistetaan niin sitten ruvetaan töihin… jarrutellaan vielä.

Nyt siis välipala syöty ja ratsastustunnille rentoutumaan.

Ennen ratsastustuntia kävin nopeasti Aholan Anssin kanssa vapauttamassa ylös nousseen lokasäiliön mökillä. Kalliosta irtosi huhtikuun lopulla reilu pään kokoinen lohkare ja kiinnitysliinat antoivat sen myötä periksi. Onneksi vielä maisemointityö oli kesken. Tuli siis takapakkia mökkiurakkaan. Harmittaa.

Ratsastustunti meni kuitenkin kivasti. Ennen kuin mitään muuta Jallu-opettajamme ehti sanoa, niin tuli jo kommentti ”just noin Timppa”. No sitten menimmekin todellisen vauhtitunnin Saijan ja Helenan kanssa. Haimme rajoja niin käynnissä, ravissa kuin laukassakin ja hauskaa oli. Kimber toimi jälleen kivasti ja Pekka Helenan kanssa ja Ripa Söhlönkin kanssa meni mainiosti. Itseasiassa tunnin lopussa Söhlö pääsi oikein herkuttelemaan Ripan kanssa kun ravia koottiin oikein kunnolla. Oli kaunista katseltavaa.

Ratsastustunnin jälkeen nopeasti suihkuun ja sitten Venlan äidin eli Eevan (Pyhälammi) 30-vuotissynttäreille. Tarjolla oli jälleen monenlaista herkkua ja pari tuntia siinä nopeasti menikin aikaa jutellen ja herkutellen. Veimme Sadun kanssa Eevalle Kalevalan valkoisen Päiväkakkaran hyvänkäytöksen kukaksi 🙂 Onnea vielä!

Nyt kotona ja kymmenen uutisia katsomaan. Huomenna mökkipäivä eli aamusta kylpyhuoneen laattoja kuljettamaan ja sitten tienkunnostusta ja surkean lokasäiliön töitä kanssa. No onneksi auringon pitäisi tsempata. Niin ja iltapäivällä sitten opetustunnit ja sen semmoista eli kiva päivä tulossa.

Kommentit