21. kerta Suomen MM-rallia selostamassa – Kalle lujaa!

Blogi, torstaina 04.08.2022

Kalle lujaa!

Se on tämän viikonlopun huuto tai laulu tai ihan mitä vaan. 71. ralli Keski-Suomen sorateillä alkaa tänään ja nyt haetaan sitä Kalle Rovanperän ja Jonne Halttusen ensimmäistä voittoa kotikisasta. Kaksikon meno on ollut huikean vakuuttavaa koko alkukauden ja MM-johto on jo nyt mykistävä. Kotikisan voittoakaan ei kaksikko toki tarvitse mestaruustiellään, mutta totta vie me sitä kaikki toivomme ja vähän odotammekin.

Itse tulin jo eilen tänne Jyväskylään ja tänään sitten mikin varressa Harjulla. 21. kerta minulla selostajana ja juontajana täällä eli onhan tästä jo tullut minullekin jonkinlainen traditio. Tänne on aina hieno vuosi toisensa jälkeen palata ja tulla ja odotankin jo sitä hetkeä, että vesitornilla pääsen taas ääneen. Ja vielä enemmän sitä hetkeä, kun Kalle ja Jonne sinne Toyota GR Rally1:sensä tuovat.

Edessä upea ralliviikonloppu. Tervetuloa kannustamaan suomalaisia ja nauttimaan maailman upeimmasta rallista. Taas mennään!

Kello 23.39 ja hotellilla. Pitkä päivä ja taas tuli monenlaista tehtyä. Yleisöjuttuja, lanseerauksia, Meet and Greet -tapahtumia ja illalla avauserikoiskokeen selostus. Kyllähän siinä yhteen päivään jo olikin. Huomenna jatketaan!

 

Kommentit