❤️

Blogi, torstaina 07.11.2019

Saimme toisen lapsemme tasan 7 vuotta sitten. Miten onnekkaita olimme silloin ja olemme tänäänkin. Oli ihana herätä tämän kaverin vierestä tänäänkin. ❤️ Tärkein ja arvokkain luottamustehtäväni ja sen lupaan hoitaa jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla.

Ihana aamu siis tänäänkin. Myös isompi lapsi kainalossa ja mukava aamu. Nyt jo sitten Helsingissä ja aamulla puolustusvaliokunta ja sitten vieraanani Hämeenlinnan Sotilaskotisisaret. Mukava tapaaminen arvokasta ja tärkeää työtä tekevien naisten kanssa ja keskustelua niin maanpuolustuksessa kuin monesta muustakin.

Tänään eduskunnassa vieraanani Hämeenlinnan Sotilaskotisisaret! Mukava joukko vihreään pukeutuneita. Kiitos myös mukavista lahjoista. Ne luen huolella. 🇫🇮💚

Edessä kohta Kokoomuksen talouden johtoryhmän kokous ja askelmerkkejä vaihtoehtobudjettimme kanssa ja sitten ryhmäkokous ja kyselytunti. Illalla lupauduin mukaan Ylelle A-Studioon puhumaan verotuksesta ja veroista. Kello 21.05 siis TV1.

….

Pitkä päivä. Kello 23.22 ja Yleltä kotiin. Kiitos kymmenistä viesteistä liittyen Ylen A-talkiin. Mukava kuulla, että hyvin meni ja kannat hyviä ja kannatettavia. Lupaan jatkaa verokapinaa jatkossakin ja myös yrittäjyyden ja yrittäjien ja suomalaisen työn puolustamista.

Nyt pakko mennä nukkumaan! Huomenna aamusta jatketaan eduskunnassa.

Kommentit